GDPR i webshops: Sådan overholder du reglerne

Bliv klar til persondataforordningen. GDPR rammer danske webshops d. 25, maj 2018, men hvad skal du egentlig have styr på og hvordan sikrer du at dine leverandører har styr på deres?


Læs mere

IDC Directions 2018: Investér i cloud og hold dig agil

Selvom vi hos Oxygen ikke er meget for buzz-ord, må vi alligevel erkende, at analysebureauet IDC Nordic og Anders Elbak giver rigtig god mening i deres præsentation af IDC Directions 2018.


Læs mere

Levende e-handel: Sådan bygger du en intelligent e-handelsplatform

Levende e-handel er, når du bruger data, automatisering og kunstig intelligens til at bygge en levende e-handelsplatform, der tilpasser sig kunden før, under og efter besøget.


Læs mere

Sitecore 9 – Er det en opgradering værd?

Sitecore har for nylig lanceret deres nyeste platform, Sitecore 9. Vi har haft vores MVP Søren til at se nærmere på hvad denne nye version kan. Bliv opdateret her.


Læs mere

B2B webshop – 9 effektive råd til at komme godt i gang

En B2B webshop er nødvendig, når I skal sikre jeres virksomheds konkurrenceevne i en verden der bliver stadig mere digital. Bliv klædt på med vores 9 bedste råd her.


Læs mere

Umbraco vs Sitecore – en win-win beslutning

At vælge det rigtige Content Management System er en stor beslutning. Bliv klog her, hvis valget står mellem Umbraco vs. Sitecore.


Læs mere

Bliv klar til Black Friday

Black Friday er en af årets største e-handelsdage, og er din mulighed for at øge omsætningen, sikre nye permissions og tømme lageret. Få et skud god viden her.


Læs mere

Sitecore CMS – Det digitale Kinderæg

Sitecore CMS er som et digitalt Kinderæg. En pakke med hele tre ting; 1) Content Management System 2) E-handel og 3) Digital markedsføring. Læs mere her


Læs mere

Umbraco CMS – Verdens mest simple CMS

Hvad er det der gør Umbraco CMS så brugervenligt og simpelt at benytte? Umbraco sætter redaktørens behov i fokus. Men hvordan? Det kan du blive klogere på her.


Læs mere

Hvad er Persondataforordningen?

Hvad er Persondataforordningen? Få enkle og præcise svar på de mest gængse spørgsmål samt de bedste links til yderligere fordybning her.


Læs mere

5 gode råd til at skabe stærk B2B e-handel

En B2B e-handelsløsning lyder umiddelbart ikke meget anderledes end en B2C Webshop. Men der er alligevel nogle få forskelle, med en godt planlagt løsning, kan du hurtigt øge værdien for din...


Læs mere

Søgemaskineoptimering

SEO er ikke til at komme udenom. Heldigvis. For det er et uhyre effektivt våben. Veludført SEO tiltrækker de kunder der kan ses positivt på bundlinjen.


Læs mere

Google Adwords

Google AdWords lader dermed dit website blive synligt fra dag ét, hvilket især er en fordel, når du har brug for kunder her og nu.


Læs mere

Online Marketing

Online Marketing skal tænkes ind fra start, når I planlægger jeres nye e-handelsløsning. Det gør vi helt naturligt hos Oxygen. Læs mere her.


Læs mere

Off-page SEO

oOff-page søgemaskineoptimering er relevans og kvalitet nøgleordene. Læs om, hvad det betyder her.


Læs mere

On-page SEO

Det er indholdet på din hjemmeside, der fortæller søgemaskinerne, hvad sitet handler om. Derfor er On-page SEO det måske vigtigste element i SEO.


Læs mere

Søgeordsanalyse

Al effektiv SEO er baseret i en professionel søgeordsanalyse. Punktum. Læs mere om det vi også kalder en datadrevet efterspørgselsanalyse her.


Læs mere

Teknisk SEO analyse

En teknisk SEO analyse sikrer fundamentet for jeres online tilstedeværelse. Få udarbejdet en professionel analyse og prioriteret opgaverne her


Læs mere

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering lyder som tør, systematisk, dataindsamling. Det er præcis hvad det er og vi er vilde med det :-)


Læs mere

Opsætning af Google Analytics

Korrekt opsætning af Google Analytics er essentiel for at kunne optimere sin marketingindsats samt budgettere fremadrettet.


Læs mere

Effektmåling

Når man arbejder med online markedsføring, er det vigtigt, at der er løbende mulighed for effektmåling af indsatsen. Effektmåling giver svar på, hvad der virker, og hvad der ikke gør.


Læs mere

Webanalyse

Når data fra Google Analytics, konkurrenter og andre datakilder analyseres, afdækkes en guldgrube af potentiale. Med dybdeborende webanalyse, finder vi potentialet.


Læs mere

Episerver Partner

Episerver er den nye dreng i klassen hos Oxygen – men på trods af det, har vi allerede opgraderet til Episerver Partner. Fordi mindre ikke kunne gøre det. Læs mere om, hvad det betyder for jeres...


Læs mere

Umbraco Gold Partner

Oxygen er Umbraco Certified Gold Partner og dermed jeres genvej til en stærk webshop med fokus på brugeroplevelse og salg. Læs om vores partner status her!


Læs mere

Sitecore Gold Partner

Hos Oxygen har vi arbejdet med Sitecore de sidste 9 år, hvilket har givet os en erfaring og ekspertise der betyder, at vi kan bryste os af at være certificeret Sitecore Gold Partner.


Læs mere

B2B og B2C er død!

Hvad er forskellen på en B2B og en B2C kunde? Der er ingen forskel og derfor skal en B2B webshop være ligeså brugervenlig som en B2C shop? Se hvorfor her.


Læs mere

Personalisering i Episerver

Indfri jeres kunders forventninger til fremtidens e-handel med en webshop, der tilpasser sig præcis hver enkelt kunde – hver gang. Lyder det som om, vores programmører er de rene magikere ved et...


Læs mere

Hvordan sikrer vi personlig betjening online?

Hvad sker der med den personlige betjening når man går fra en fysisk til en digital forretning. I den fysiske butik kender man kunderne og man har erfaringen til at kunne rådgive dem bedst muligt,...


Læs mere

Lokal SEO

Lokal SEO er den digitale tidsalders telefonbog - bare meget mere effektiv. Lad os hjælpe jer til tops i Google's lokale søgeresultater.


Læs mere

SEO strategi

En SEO strategi sikrer sammenhæng i optimeringen og forhindrer at optimeringsindsatser modarbejder hinanden. Vi hjælper jer på vej.


Læs mere

SEO kursus

Opnå øget online marketing forståelse og høj ROI med et målrettet SEO kursus. Vi tilrettelægger kurset, så det passer til jeres forhåndskendskab. Se her.


Læs mere

Markedsversionering

Ved udvikling af websider til international e-handel, er markedsversionering af produktsortimentet en af de ting som ofte skaber problemer og misforståelser mellem parterne. Denne artikel vil prøve...


Læs mere

Konverteringsoptimering for begyndere

Bliv klogere på konverteringsoptimering, hvad det er, og hvordan det fungerer i praksis. Læs med i denne grundige guide for begyndere, der ønsker at forstå det store vækstpotentiale, der ligger...


Læs mere

Episerver Cloud

Episerver Cloud er den perfekte hosting-løsning til optimal performance på jeres hjemmeside, uanset hvor omfattende denne måtte være, med forskellige sprogversioner, tilknyttet intranet eller...


Læs mere

SEO for begyndere

Vores "SEO for begyndere" guide, giver dig en grundig introduktion til søgemaskineoptimeringens forunderlige verden. Foruden at blive præsenteret for alle de vigtigste begreber, vil du opnå en...


Læs mere

Episerver scorer i Gartners Magic Quadrant

Tillykke - både til Episerver og alle der benytter deres commerceplatform! Få Gartner Magic Quadrant rapport gratis her.


Læs mere

Episerver pris

Hos Oxygen leverer vi perfekte løsninger som matcher vores kunders behov og ønsker, kombineret med vores professionelle viden om, hvad der fungerer og hvilke tekniske specifikationer, der skal være...


Læs mere

Episerver Marketing Automation

Marketing automation er et af de områder indenfor digital markedsføring med størst vækst. Kort fortalt giver Episerver Marketing Automation jeres virksomhed mulighed for at følge de besøgendes...


Læs mere

Episerver Hosting

En hosting-løsning skal passe til jeres trafikmængde, også under sæsonudsving. Samtidig skal den være hurtig og stabil, så I ikke risikerer, at jeres website pludselig ikke virker eller reagerer...


Læs mere

Episerver CMS

Episerver CMS er den perfekte løsning, når I har brug for et nyt website med stor funktionalitet, som samtidig er let og simpelt at benytte i det daglige arbejde med vedligehold, optimering og...


Læs mere

Episerver B2B

Som B2B webshop er Episerver et perfekt valg på grund af de mange integrationsmuligheder og unikke personaliseringsfunktioner, der optimerer både brugervenlighed og konverteringer. Bliv klogere på...


Læs mere

SEO tekster

Velskrevne SEO tekster funderet i værdifuld og relevant viden ift. søgeordet er afgørende for succes med søgemaskineoptimering. Læs mere her.


Læs mere

Derfor har du brug for e-handel

Vi har læst et par rapporter om e-handel fra DI og FDIH, og med dem i ryggen føler vi os kække nok til at sige, at selvom dit produkt ikke kan sælges på nettet, har du stadig god mulighed for at...


Læs mere

Hvad er HTTPS?

HTTPS handler om sikkerhed for jeres websites brugere og beskyttelse af deres personlige oplysninger. 2017 er året hvor alle webshops og hjemmesider bør skifte til HTTPS.


Læs mere

Tekstforfatning

Troværdighed er essentielt for effektiviteten af jeres online tilstedeværelse. Brug Oxygen som jeres tekstforfatter i Odense og styrk jeres bundlinje. Læs mere her.


Læs mere

Content marketing strategi

Styrk jeres markedsføring med en gennemtænkt Content Marketing Strategi. Lad Oxygen hjælpe jer til mere vækst online. 15 års erfaring sikrer jer de optimale resulater.


Læs mere

Content markedsføring

Uanset om I er en B2B eller B2C virksomhed, om I er nystartede eller veletablerede, om I har en bred målgruppe eller beskæftiger jer med et niche produkt – så kan content markedsføring gøre en...


Læs mere

Social medie strategi

Med en velovervejet social medie strategi, åbnes dørene ind til de sociale mediers forunderlige evner udi salg, markedsføring og branding. Strategien er grundlaget for succes på de sociale medier....


Læs mere

Markedsføring på sociale medier

Markedsføring på sociale medier er en dynamisk verden af muligheder og resultater. Sociale medier er dynamiske, inkluderende, umiddelbare og ofte baseret på dialog. Alt sammen aspekter der gør dem...


Læs mere

Facebook markedsføring

Markedsføring på Facebook er effektivt, når I vil ramme jeres målgruppe med største præcision og relevans. Facebook markedsføring er perfekt til at øge opmærksomheden omkring jeres produkter....


Læs mere

LinkedIn SEO

"LinkedIn SEO" er en af de mest oversete metoder til at opnå ekstra synlighed på dette effektive B2B sociale medie. Se her, hvordan I får mest ud af indsatsen.


Læs mere

SEO bureau i Odense

Når I skal vælge nyt SEO bureau, eller måske ikke tidligere har haft en ekstern SEO samarbejdspartner tilknyttet, er der flere centrale ting, der er værd at overveje i jeres søgning herefter....


Læs mere

Hvad er Content Marketing?

Content marketing er markedsføring med indhold. Indhold der er tænkt over, indhold der er sat i system, indhold der udelukkende er baseret på hvad der siger mest om jeres virksomhed, jeres...


Læs mere

9 juratips til B2B webshoppen

9 juratips til B2B webshoppen fra advokatens og webbureauets mund. Eller….. Jura – den solide planke at holde om i vores bestræbelser på at sameksistere på markedskræfternes ocean.


Læs mere

3 essentielle webdesign tips

Der flere forskellige ting at tage højde for, når du skal have ny hjemmeside. Her får du 3 uafhængige råd, du bør vide, inden du beslutter dig for et nyt webdesign.


Læs mere

Søren Kruse bliver MVP endnu engang

Igen i år er Søren, som er systemarkitekt og udvikler hos Oxygen, blevet udnævnt til MVP af Sitecore. Her hos Oxygen er vi vildt begejstrede for denne anerkendelse af Sørens arbejde, hvorfor vi...


Læs mere

Digitalisering 2016 – Episerver

Claus Winther fra Oxygen holder oplæg når Episerver d. 26 oktober er værter for arrangementet "Digitalisering 2016 - Digitalisering, E-handel, selvbetjeningsløsninger og andet du godt ved at du...


Læs mere

Oxygen Academy om e-handel

Torsdag den 8. september 2016 afholder Oxygen A/S "Oxygen Academy" om e-handel for B2B virksomheder i samarbejde med Plenum X, Dansk erhverv og ITB.


Læs mere

Efterkøbsoplevelse

Hvad mener jeres kunder egentlig om jeres webshop? Hvad får kunder til at komme igen, og hvad får dem til at blive væk? Det er nogle af de spørgsmål man forsøger at afdække ved at kigge på...


Læs mere

Stop Google Analytics Spam

Får din e-handelsløsning besøgende fra underlige hjemmesider, du aldrig har hørt om? Så bliver din Google Analytics formodentlig spammet. Find hjælp her...


Læs mere

Nye medarbejdere hos Oxygen

Vi har for nylig indhentet masser af ny arbejdskraft, fordi vi har så travlt med at udvikle e-handelsløsninger og intranet hos Oxygen. Da vi er rigtig glade for at få nye folk på holdet, lægger...


Læs mere

Sitecore MVP 2016

Hvert år bliver udviklere udnævnt til MVP (Most Valuable Professional) af Sitecore, på baggrund af deres ekspertise og aktivitet i fælleskaber og arrangementer. Disse udvalgte udviklere får...


Læs mere

Omnichannel – Din e-handelsløsning på rette tid og sted

Omnichannel er er en ny tankegang inden for e-handel, som skal eksponere din e-handelsløsning for dine kunder, der hvor de handler. Nok er marketinghåndværket gammelt, men teknologien har ændret...


Læs mere

Responsive Web Design

Bingopladen med alle de buzzwords, du er træt af at høre, er fuld. ”Bullshit-bingo!” Alle taler om det; det dersens ”Responsive Web Design”. Men hvad går det egentlig ud på? Skaber det...


Læs mere

Nye kompetencer til e-handel i Oxygen

Vores eget potentiale bliver indfriet, når vi udfordrer os selv. Det sker heldigvis løbende, fordi vi har skarpe, tekniske specialister og nysgerrige generalister på holdet. Med den seneste...


Læs mere

Nyhedsbreve til din e-handelsløsning?

E-mailen bliver ofte erklæret død og borte, og internt i organisationen vrimler det med digitale værktøjer, der gør kommunikationen lettere og mere gennemskuelig. Alligevel er vi vilde med at...


Læs mere

Hjemmesideoptimering med webanalyse

Er din annoncering på Google Adwords pengene værd? Burde du bruge flere ressourcer på din SEO? Hvilke type af besøgende er de mest værdifulde? Få hjælp her.


Læs mere

Mål effekten af din markedsføring

Hvordan optimerer du dit website vha. Google Analytics, så du får de bedst mulige resultater. Marco B. Jensen giver dig 5 stærke fokus områder.


Læs mere

Opsæt KPI’er, mål og værdier for din hjemmeside

Det er meget nemmere at træffe de rigtige beslutninger og arbejde mere effektivt , når du ved, hvad formålet med og værdien af dit website er. Læs med her.


Læs mere

Introduktion til webanalyse

Webanalyse kan gøre dig meget klogere på dine kunder og dit website. Bliv klædt godt på til selv at arbejde med webanalyse her.


Læs mere

Google Universal Analytics

Google Analytics har lanceret en helt ny måde at måle besøgende på. Metoden giver nye muligheder for at indsamle brugbare data om di e-handelsløsning.


Læs mere

Oxygen med i internationalt projekt om det digitale landkort

Big data er det nyeste buzzword i IT-branchen. Flere og flere begynder at benytte det i deres digitale strategi, men hvordan sikrer vi os, at vi har valid viden omkring brugen? Det er Networked...


Læs mere

.NET User Group

Tirsdag d.2. september lægger Oxygen lokaler til Odense .NET User Group meet up. Emnerne er Lambda udtryk og LINQ. Der vil også være demo af ASP.NET vNext.


Læs mere

A/B split tests

Optimer dit website med en A/B split test, og øg konverteringen på dit website. Det er en let måde at sikre dig et bedre ROI. Bliver klogere her.


Læs mere

Sitecore SEO tilbud

Vi hjælper dig til struktur og retning på SEO-arbejdet på din Sitecore e-handelsløsning. Vi fjerner tekniske stopklodser og træner organisationen til bedre SEO.


Læs mere

Sitecore SEO tjekliste

For at en e-handelsløsning kan blive placeret godt i søgeresultaterne er der en række praktiske forhold, som bør være i orden. Hos Oxygen tjekker vi på mere en 60 forskellige punkter for at...


Læs mere

Multilevarandørstrategi

Som webbureau får vi af og til henvendelser omkring flere leverandører til en webløsning. Typisk har vores kunder forskellige grunde til disse ønsker. Det kan f.eks. være den tekniske ekspertise...


Læs mere