Hos Oxygen er vi så begejstrede for Umbracos platform at vi har kastet alt ind på, at blive autoriseret Umbraco Gold Partner.

Det er en titel der kun gives til de udbydere, der har specialiseret sig i Umbraco på absolut højeste niveau – og det forpligter selvfølgelig.

Umbraco Gold Partner fordele

Umbraco Gold Partner

Heldigvis forpligter vores status certificeret Umbraco Gold Partner ikke kun den ene vej. Ligesom det forventes af os, at vi som Umbraco Partner leverer den absolut bedste Umbraco løsning, så har Umbraco også forpligtet sig til at levere nogle ydelser og fordele til os, som alle kommer jer til gode.

Mange af de fordele og services omhandler interne arbejdsgange og procedurer. Hvad det præcis indebærer, er i bund og grund mest relevant for os. Det er med andre ord det nørderi, som vi selv synes er vildt spændende, men som vi sjældent keder andre med.

Hvad der er relevant for jer at vide, om de fordele vi som Umbraco Gold Partner kan tilbyde, er det, der har direkte indvirkning på jeres e-handelsløsning og processen omkring at bygge og implementere den. Det er nogle fordele der umiddelbart kan lyde som en selvfølge, men som altså kun er noget vi kan tilbyde i kraft af vores Gold Partner status:

  • Direkte kontakt til Umbraco Certified Master udvikler hos Oxygen
  • Løbende involvering i jeres løsning fra Umbraco hovedkontor
  • Support fra det bedst kvalificerede Umbraco support team- både internt hos Oxygen og hos Umbraco selv
  • En samarbejdspartner, der altid er opdateret på den nyeste teknologi i Umbraco
  • Garanti for en løsning bygget af et team med de højeste kvalifikationer indenfor Umbraco

Certificerede medarbejdere

Umbraco Partner

Som Umbraco Gold Partner kræves det, at minimum to medarbejdere er certificerede Umbraco udviklere. Men da vi altid gerne vil være lidt bedre end de bedste, har vi hos Oxygen på nuværende tidspunkt hele fem Umbraco certificerede udviklere. De fem har alle har været igennem kurser og eksaminer hos Umbraco, og er dermed blevet oplært af eksperterne selv.

Certified Master – fordi kun det bedste er godt nok

I Umbraco Partner regi er der flere certificeringsniveauer. Da vi har besluttet os for gøre hvad det kræver, for at være Gold Partner, kom det som en naturlig selvfølge også at gå efter, at få vores udviklere certificeret på højeste niveau. Vi lader derfor løbende vores udviklere uddanne til Umbraco Certified Masters.

Denne højeste certificeringsgrad er defineret af Umbraco selv, ligesom de også står for selve uddannelsen af de certificerede udviklere. Det er jeres garanti for, at I hos Oxygen altid har adgang til de bedst kvalificerede Umbraco udviklere.

Direkte kontakt til Umbraco

En anden fordel ved at vælge en Umbraco Gold Partner som samarbejdspartner til jeres e-handelsløsning, er den direkte kontakt vi har til hovedkontoret hos Umbraco.

Selvom vores udviklere er Certified Masters, kan det ikke undgås at der dukker problemstillinger op, som selv ikke de kan løse. I de tilfælde, har vi direkte kontakt til Umbracos hovedkontor og deres særligt dedikerede support team. Derfor kan vi altid hurtigt og nemt få hjælp fra dem, der ved allermest om platformen.

Umbraco er involveret i lige præcis jeres løsning

Som Gold Partner har vi mulighed for, at få feedback fra Umbraco om opbygningen og strukturen i f.eks. en Umbraco webshop. Det gør vi brug af ved løbende at sparre med udviklere og designere hos Umbraco, så vi på den måde sikrer, at løsningen ikke kun er den teknisk mest optimale løsning, men i høj grad også bygger på den ”arkitektonisk” mest logiske og brugervenlige struktur.

Hos Oxygen er vi helt bevidste om, at en teknisk god løsning først bliver anvendelig når den er brugervenlig og intuitiv. Netop derfor er de struktur- og designmæssige råd, vi som Umbraco Gold Partner har adgang til, så relevante for de løsninger vi tilbyder. Når vi benytter os af den slags rådgivning fra Umbraco, sikrer vi at den løsning vi tilbyder jer, er blevet set efter i sømmene af dem, der kender Umbraco bedre end nogen andre.

Kontakt vores team af Umbraco certificerede udviklere på telefon 63 139 139, så vi kan tage en snak om jeres behov og ønsker for en effektiv e-handelsløsning.