Professionel tekstforfatning

Skarpe tekster med et klart budskab, professionelt sprogbrug tilpasset målgruppen og fejlfri grammatik højner jeres autoritet.

Tekster til hjemmeside

Overskuelige, fokuserede og let-læselige tekster med en rød tråd, får jeres website til at fremstå professionelt og efterlader brugeren med et godt indtryk.

SEO tekster og blogartikler

Gode SEO tekster og blogartikler optimeret mod jeres søgeord, øger jeres synlighed i søgemaskinerne og dermed antallet af besøgende på jeres website.

Hvorfor er professionel tekstforfatning vigtigt?

Det er indholdet på jeres hjemmeside, der giver jeres besøgende et indtryk af jer, jeres virksomhed eller organisation. Dertil kommer, at selve opbygningen i tekster til brug online, bør være en smule anderledes end eksempelvis tekster til tryk.

Blandt andet fordi de besøgende på internettet har travlt og pointerne dermed skal falde hurtigt, men også fordi indhold, der ligger online, skal sigte mod at være tilgængeligt og forståeligt for alle, uanset jeres primære målgruppe.

Derfor er den tid man bruger på en tekstforfatter til sit website rigtig godt givet ud. Uanset om jeres hjemmeside er helt ny eller har eksisteret længe og om I selv har evnerne til at formulere jer skarpt eller jeres kompetencer ligger et helt andet sted.

Hvorfor vælge Oxygen i Odense?

Ved at vælge Oxygen i Odense som tekstforfatter, kan vi nemlig både målrette jeres tekster jeres målgruppe og søgemaskinerne på én gang, samtidig med at teksterne fremstår både troværdige, professionelle og overskuelige uden grammatiske fejl, stavefejl og manglende hovedfokus.

Vi har udelukkende dygtige, erfarne og professionelle tekstforfattere tilknyttet og I er således sikret perfekte tekster som er klar til brug på jeres website, webshop eller blog – hver gang.