Oxygen har udviklet en 40 timers pakkeløsning, som kan booste SEO arbejdet med din e-handelsløsning.


Intensiv Sitecore SEO pakkeløsning

Mangler du struktur og retning på SEO-arbejdet i din virksomheds e-handelsløsning? Oxygen tilbyder en kompakt Sitecore SEO pakkeløsning, hvor vi afdækker problemer, rydder tekniske stopklodser af vejen, og træner medarbejdere i at varetage den daglige søgeoptimering.

Vi sætter gang i SEO analysen – Fokus på forbedringspotentialet

Vi kaster et kritisk lys på hjemmesiden set med tekniske og forretningsmæssige briller. Vi afdækker, hvor det vil være mest fordelagtigt at indsætte ressourcer, og præsenterer resultaterne på et møde.

Tekniske SEO forbedringer – Vi fjerner tekniske barrierer for god søgeoptimering

Nogle gange støder vi grundlæggende tekniske problemer, som nedgraderer sitet i søgeresultaterne. I sådanne tilfælde giver vi særskilt tilbud på en opretning af problemet.

Optimering og træning af medarbejdere i SEO arbejde

Vi går i et tæt parløb med virksomheden omkring forbedring af den løbende Sitecore søgeoptimering. Afhængig af den konkrete aftale forestår Oxygen arbejdet – eller vi sørger for at virksomhedens medarbejdere bliver klædt på til opgaven.

Pakketilbud – 40 timers intensivt arbejde: 39.000,- kr. exkl. moms

Oxygen tilbyder en 40 timers pakkeløsning, hvor vi over en periode går målrettet efter de lavest hængende SEO frugter. Arbejdet foregår i et tæt samarbejde med kunden, og indeholder alt efter aftale en lang række elementer så som træning i skrivning til nettet, løbende justering af AdWords kontoen, arbejde på forbedring af landingsider, linkbuilding, tilstedeværelse på sociale medier og meget mere.

Sitecore SEO