Hvert år bliver udviklere udnævnt til MVP (Most Valuable Professional) af Sitecore, på baggrund af deres ekspertise og aktivitet i fælleskaber og arrangementer. Disse udvalgte udviklere får prisen, fordi de udmærker sig i disciplinen at dele deres erfaring og ekspertise med partnere og kunder.


Grunden til at du skal læse om det på Oxygen.dk er selvfølgelig ren blær og stolthed, da vores egen udvikler Søren Kruse, som arbejder med arkitektur på e-handelsteamet, just har fået den anerkendelse for sit arbejde. Det er vi, ligesom Søren, vildt glade og stolte over!

soren-kruse“Som MVP får jeg et tættere samarbejde med Sitecore og de andre MVP’er. Jeg får blandt andet tidlig adgang til nye versioner af Sitecore og indflydelse på udviklingen af selve Sitecore-platformen.”

– Søren Kruse, Sitecorearkitekt i Oxygen.

Hvad betyder det?

Hvis du er kommet hertil som læser og ligger lige imellem ‘hvad rager det mig’ og ‘aner ikke hvad det betyder’, så er den korte version: du er i trygge hænder hos Oxygen. Det du ikke gider at sætte dig ind i, modtager vores dygtige folk hæder og priser for at lave. Selv tak 🙂

Prisen kommer både Søren, Oxygen og vores kunder til gode. Søren kan bygge oven på sin (i forvejen rimelig betragtelige) viden om Sitecore, ved at være inde i varmen hos Sitecore-folkene og selvfølgelig de andre MVP’ere.

Søren har modtaget MVP-prisen fordi han har været aktiv på diverse fora i løbet af året og har været god til at skrive posts til sin blog(blog.krusen.dk), hvor han deler sin viden om programmering, webudvikling og Sitecore.

Passion og personlig udvikling

Hvis man spørger Teknisk Chef, Michael Pedersen og Produktionschef, Christian Juel, er det tydeligt at høre hvordan Søren har gjort sig fortjent til sin MVP pris. De siger at Søren er passioneret omkring Sitecore, at han er målrettet og viser stor interesse for Sitecore platformen. MVP prisen har krævet, at Søren ud over sit arbejde hos Oxygen, har været aktiv i Sitecore fællesskabet og har investeret meget tid i at dele viden med andre og har arbejdet målrettet på at udvikle sig selv.

“Søren har lyst til at udvikle sig, og er dedikeret omkring MVP og Sitecore.”

– Christian Juel, produktionschef i Oxygen.

I Danmark er 20 udviklere i år blevet udnævnt til MVP. Disse er delt på tre kategorier: Handel, strategi og teknologi. Søren er sammen med 12 andre blevet udnævnt til MVP i teknologi.

Hvis du er nået herned til, er du med stor sandsynlighed sådan én der ved at det her er rigtig fedt for både Oxygen og Søren og så takker vi for at du vil dele begejstringen med os.