Oxygen er Sitecore Gold Partner med 15 passionerede, Sitecore certificerede udviklere

Sitecore Gold Partner

Hos Oxygen har vi arbejdet med Sitecore de sidste 9 år, hvilket har givet os en erfaring og ekspertise der betyder, at vi kan bryste os af at være certificeret Sitecore Gold Partner.

Hvad det helt præcist indebærer at være Gold Partner, kan bedst beskrives i termer som man skal være hardcore udvikler for at kunne få en smule mening ud af. Så i stedet for at kaste os ud i en længere teknisk forklaring, har vi her skitseret hvad vores erfaring og ekspertise betyder for jer som samarbejdspartner, og den løsning vi kan tilbyde jer.

  • Stor intern Sitecore videnbank
  • Primære valg af platform
  • Senior Sitecore udviklere
  • Dedikerede til, at være de bedste Sitecore udviklere i landet

Den lille forskel

Vi måler løbende os selv op imod vores kollegaer i branchen, for konstant at kunne sikre os, at vi er de bedste indenfor det vi laver. Når vi gør det, så ser vi ofte én væsentlig forskel der adskiller os fra de andre, og det er ancienniteten hos vores certificerede udviklere.

I en branche hvor alting går stærkt og teknologien løber hurtigere end en IT udvikler efter en kold cola, er det ekstremt vigtigt og værdifuldt, at samle og akkumulere viden internt.

Vores viden bliver hos os

Med hver medarbejder der forsvinder fra en arbejdsplads, forsvinder også en lille smule viden. Netop derfor er det så vigtigt for os, at holde på vores udviklere – og det viser sig faktisk at lykkes rigtig godt for os. Måske er det maden i kantinen, personalearrangementerne eller noget helt tredje.

Uanset hvad, så bliver vores Sitecore udviklere hængende længere end gennemsnittet i branchen, og det kan vi kun se som et tegn på, at vi gør noget helt rigtigt. Faktisk har vi udviklere hos os, der har været med helt fra starten.

Da Sitecore er den platform vi laver absolut flest e-handelsløsninger og intranetløsninger i, og altid har gjort, kan man på mange måder sige, at Sitecore er rygraden i Oxygen. Dét kombineret med at vi på magisk vis formår, at holde på vores udviklere gør, at vi har opbygget en intern viden og ekspertise indenfor Sitecore som gør os til nogle af landets dygtigste udviklere i netop denne platform. Det er vores status som Sitecore Gold Partner et strålende eksempel på.

Sitecore Gold Partner der leverer senior løsninger

Når vi præsenterer en løsning og et tilbud for en potentiel samarbejdspartner, bliver vi ofte spurgt om det er junior eller senior udviklere der er knyttet på opgaven. Et relevant spørgsmål, da det gør en forskel for processen og det endelige resultat. Sandheden er, at hos Oxygen er alle udviklere senior Sitecore udviklere. Det er et helt naturligt resultat af vores mangeårige Sitecore erfaring, og den høje anciennitet hos udviklerne.

Læs også om vores erfaring med Sitecore Commerce.

Sørens Sitecore Univers

Faktisk er vores udviklere så dedikerede til Sitecore, at én af dem – vores Sitecore MVP’er, Søren – har en blog. Her bruger han sin fritid på at diskutere Sitecore med sig selv og dem der måtte synes sådan noget er rigtig spændende. Hvis det ikke er dedikation, så ved vi ikke hvad det er! Med en lille advarsel om særdeles højt udvikler LIX tal, kan det klart anbefales, at kigge forbi Sørens Sitecore univers, hvis man skulle have de lyster.

Rygtet siger, at han både afslører ”best practices”, deler ud af sin egen viden samt løfter sløret for epokegørende information, han opsnuser hos ligesindede.

Hvis I vil høre mere om Oxygen og vores certificerede Sitecore Gold Partner kvalifikationer, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 63 139 139.