En søgeordsanalyse og SEO tekster skrevet på baggrund heraf, er en nødvendighed, hvis jeres virksomhed arbejder i et konkurrencepræget marked.


Når en hjemmeside skal findes i Google er det vigtigt, at indholdet er optimeret mod de søgninger, der er relevante for jeres virksomhed at blive fundet på.

Her er SEO tekster en stor del af dén proces. Tekstmateriale er dog også meget tidskrævende at producere. Især hvis man ikke i virksomheden har ressourcerne til at afsætte den tid, det tager at skrive optimerede SEO artikler. Desuden kræver produktionen af denne type tekster en solid viden om søgemaskinernes måde at indeksere og rangere indhold på.

Hvad er SEO tekster?

Tidligere var SEO tekster lig med tekster af ringe kvalitet uden særlig relevant indhold for kunden. Målet var at skrive til søgemaskinerne uden blik for at virkelige mennesker skulle læse teksterne. SEO artikler var derfor stoppede med søgeord og unaturlig sprogbrug.

Sådan er det ikke længere og tekster af denne karakter medfører ingen forbedringer i et websites autoritet i søgemaskinerne. Tværtimod! I dag skal SEO tekster være henvendt til læseren og samtidig tilføre den besøgende en vis viden omkring produkter eller ydelser.

Professionelle SEO artikler af høj kvalitet

Hos Oxygen producerer vi netop SEO tekster af høj kvalitet som både indeholder de korrekte søgeord og synonymer, og samtidig har substans og vidensværdi for kunderne. Derudover indeholder vores tekster også call to action, som opfordrer de besøgende til enten at klikke sig videre eller konvertere, i de tilfælde hvor dette er hensigtsmæssigt i forhold til websitets formål.

Hvor mange ord dine SEO tekster skal indeholde, vurderer vi i fællesskab. Vi tager også udgangspunkt i jeres øvrige søgeordsstrategi, samt hensyn til denne, når vi producerer tekstmaterialet.

Vi udarbejder også gerne søgeordsanalyse i samme ombæring, hvis der er behov for dette.

Få et tilbud på SEO tekster

Hvis jeres virksomhed mangler SEO tekster, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der matcher jeres behov.

Uanset om I mangler tekster til et helt website eller en enkelt blog-artikel, kan vi levere – hurtigt, professionelt og i et varieret sprog, der er tilpasset netop jeres virksomheds målgruppe.

Vi leverer SEO tekster på formfuldendt dansk, norsk, svensk, engelsk og tysk, og tilbyder gerne en uforpligtende snak eller et møde omkring jeres behov.

Ring til os på telefon 31 31 71 58 eller kontakt os her – vi ser frem til at høre fra jer.