Overvejer i et SEO kursus? Hos Oxygen har vi mange års erfaring med alle elementer inden for SEO, både hvad angår det tekniske og de mere jordnære indholdselementer.

Denne viden deler vi gerne ud af og ser det som en fordel for både os selv og vores kunder, at SEO ikke udelukkende er en disciplin, som har tendens til at fremstå uigennemsigtig, kompleks og en smule hemmelig.

Hvis jeres virksomhed ikke tidligere har beskæftiget sig med søgemaskineoptimering, er et SEO kursus nemlig en fantastisk mulighed for at forstå, hvad SEO handler om. Hermed kan I få indsigt i, hvad I får for de markedsføringskroner, virksomheden har afsat til denne gren af den digitale markedsføring.

Nogle opgaver bliver I endda i stand til at kunne udføre selv eller i samarbejde med os. På den måde kan markedsføringsbudgettet på sigt omlægges og penge frigives fra ét område til et nyt, med endnu større muligheder for øget konvertering.

SEO kursus for begyndere

Vi tilrettelægger ethvert SEO kursus, så det passer til jeres forhåndskendskab. Derudover vil undervisningen tage udgangspunkt i netop jeres virksomheds behov, så de centrale emner bliver dem, I har brug for at vide mere om og gerne selv vil arbejde med i det daglige.

Et SEO kursus kan både finde sted i jeres virksomhed, i vores lokaler i Odense eller på eksterne lokationer i forbindelse med eksempelvis temadage.

Vores undervisere har erfaring med formidling af komplekse problemstillinger på en letforståelig måde og har I allerede en vis kendskab til SEO, planlægger vi gerne undervisning i specifikke emner inden for SEO – f.eks. teknisk SEO, on-page SEO eller off-page SEO.

Undervisning med supplerende håndbøger

Vores SEO kursus kan også suppleres med individuelt udarbejdede guides og håndbøger til basal SEO i netop jeres virksomhed, som I kan tage med hjem og bruge i hverdagen.

Dette er især en god investering i større organisationer, hvor der er flere mindre marketingafdelinger, der arbejder individuelt i dagligdagen, men sammen stiler mod et større fælles mål.

Vil I høre mere om mulighederne med et SEO kursus?

Så kontakt os til en uforpligtende snak omkring, hvad I specifikt har brug for at vide omkring SEO og hvilke yderligere fordele der er ved at få en god basisviden omkring disciplinen. 

Ring enten på telefon 31 31 71 58 eller brug kontaktformularen her, for at høre nærmere.

Er du/I absolutte SEO nybegyndere? Så læs vores SEO for begyndere guide her!