Når I skal vælge nyt SEO bureau, eller måske ikke tidligere har haft en ekstern SEO samarbejdspartner tilknyttet, er der flere centrale ting, der er værd at overveje i jeres søgning herefter. Disse afdækker vi i denne artikel.


Vælg et SEO bureau, der matcher jeres virksomhed

Et godt sted at starte, er at sætte jer ned og få defineret kravene til en fremtidig samarbejdspartner inden for SEO.

Har I brug for et større SEO bureau, der udover SEO også kan varetage jeres øvrige online markedsføring? Skal jeres SEO firma være lokalt forankret i Odense? Hvad er jeres krav til løbende kontakt og afrapportering?

Ved at stille jer selv disse konkrete spørgsmål, har I et godt udgangspunkt for at finde det helt rigtige SEO bureau til jeres virksomhed. Når man opsætter krav, er en forventningsafstemning ligeledes lettere at foretage, hvilket både er til gavn for jer som virksomhed og jeres valgte SEO firma.

Læs mere om vores tilgang til SEO her

Tillid til jeres SEO firma er vigtigt

Det er vigtigt, at der er god kemi mellem konsulenterne i det pågældende SEO bureau og jer.

I kommer til at have løbende kontakt fremadrettet og med en god mavefornemmelse er grobunden for en optimal proces omkring jeres SEO lagt.

Desuden er SEO også en tillidssag: Når I lægger dele af ansvaret for jeres virksomheds vækst i andres hænder, er det vigtigt, I stoler på jeres valgte SEO bureau. Både menneskeligt og kompetencemæssigt.

De største SEO succeser sker gennem gensidigt samarbejde, forståelse og respekt for hinandens kompetencer og ansvarsområder. Jeres SEO bureau skal med andre ord have forståelse for jeres virksomhed og I skal som virksomhed have tillid til, at SEO bureauet altid handler I jeres interesser.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe jer til mere vækst online

Dette får I hos Oxygen i Odense

Hos Oxygen er samarbejdet mellem vores kunder og os helt essentielt for, at vi kan foretage optimering, der rykker samt skabe resultater, der imponerer.

Det er vores ønske, at alle kunder altid får professionel rådgivning og udførelse af optimering, uanset virksomhedens størrelse. Dette sikrer vi gennem vores kompetente tilgang til SEO, som bl.a. tager udgangspunkt i, at vi:

  • Er et lokalt forankret SEO bureau i midten af Odense, som kender byen og oplandet, hvilket gør os til en perfekt samarbejdspartner inden for lokal SEO og online markedsføring.
  • Har mange års erfaring med både udvikling af strategier og eksekvering af SEO, som giver jeres virksomhed sikkerhed for, at optimeringen er af højeste kvalitet.
  • Besidder kompetencer inden for alle online markedsføringsdiscipliner, der sikrer en rød tråd i jeres øvrige online tilstedeværelse.
  • Skaber en fokuseret SEO indsats med udgangspunkt i Googles retningslinjer, såkaldt ”best practice” og egne SEO tests med langtidsholdbare resultater som følge. 
  • Tilbyder komplette SEO løsninger, der favner alle aspekter af SEO fra komplekse tekniske problemstillinger til den mere jordnære optimering i form af f.eks. tekstarbejde.
  • Har en professionel og kompetent tilgang til målsætninger, strategier og afrapporteringer, som sikrer, at hele optimeringsprocessen er seriøs og relevant for netop jeres virksomhed.

Lad os tage en uforpligtende snak

Hvis I er på udkig efter et professionelt SEO bureau i Odense byder vi velkommen til en uforpligtende snak omkring mulighederne for netop jeres virksomhed – enten telefonisk eller på vores kontor i Odense.

Ring på telefon 31 31 71 58 eller benyt kontaktformularen.