En oxygenianer brænder for udvikling og er en dedikeret teamplayer, både internt på holdet og i samarbejdet med vores kunder. I Oxygen er vi er kendt for vores høje faglige niveau og for vores engagement i de projekter og platforme, vi arbejder med.

Læs mere om Oxygen som arbejdsplads her.

Claus Tjelum Winther
Partner
+45 63 139 149
+45 26 73 70 48
ctw@oxygen.dk

Læs mere

Claus kæmper den ulige kamp for at få et hus fuld af udviklere til at elske jazz. Udover virkeligt smalle musikalske genrer, er Claus begejstret for mennesker der VIL noget. Han får øjeblikkelige ticks af ordet ”bør”.

Claus er salg på den meningsfyldte måde og har altid fokus på hvordan kunderne kan inspireres.

Han er en uforlignelig lytter og uanset om Claus er i embeds medfør eller i privat regi er han typen der scorer alle de fede point på at huske aftaler, folks yndlingsband eller præferencen for sukker i kaffen.

Claus anser spildte kræfter for… yeah well- -spildte. Han har en gearløs cykel, da han mener at vide at 23% af den energi der bliver lagt i pedalerne går til spilde på mekanikken i gearene.

Læs Claus’ indlæg og artikler her

Thomas Mortensen
Partner
+45 63 139 140
+45 26 73 22 16
tm@oxygen.dk

Læs mere

Udvikling er kendetegnende for Thomas. Han har fokus på at udvikle forretning, succesfulde hold og…. yeah well…. udviklere.

Thomas er grundlægger af Oxygen og har, så vidt vides, ikke erfaring med at have en chef. Måske derfor han rent faktisk holder af ledelse?

Gennem blandt andet arbejdet med Oxygen Sailing Team har Thomas udviklet ledelsesfilosofien ’Passion for high perfomance’, som også danner grundlag for Oxygens værdier ”Udvikling, dedikation og teamwork”. Selv performer Thomas klart bedst efter 9:30

Som sin x-man skill har Thomas evnen til at holde uvirkeligt lange pauser midt i samtaler.

Læs indlæg og artikler Thomas har skrevet her

Rene Tristan Lydiksen
Partner
+45 53 57 57 58
rtl@oxygen.dk

 

Christian Juel
Produktionschef
+45 63 139 142
+45 26 14 05 24
cj@oxygen.dk

Læs mere

Christian er vores interne workbookminister med det forkromede overblik over ressourcerne. Udover at være DK’s mest ulasteligt klædte IT-ingeniør, kan han kendes på at indlede de fleste samtaler med ”Nå, hvad så? Hvor er vi henne?”.

Christian tilskrives en stor del af æren for at Oxygen hev pokalen hjem i den prestigefyldte fodboldturnering Umbraco – Campari Cup.

Christians intuitive forståelse for kundernes kunder ses blandt andet ved at han døbte projektet med at optimere Odense kommunes selvbetjeningsløsninger “Hurtigt ind, Hurtigt ud”.

Michael Pedersen
Teknisk Chef
+45 63 139 143
+45 20 83 17 34
mp@oxygen.dk

Læs mere

Michael er overordnet ansvarlig i Oxygen for kodestandarder og platformsvalg.

Han besidder den sjældent sete evne at kunne skifte imellem ren forkortelseskroatisk udviklersnak til at tale helt almindeligt forretningsdansk, alt efter målgruppe. Det gør ham selvsagt til en begavet problemknuser for Oxygens kunder.

På det private plan har Michael benhårdt prioriteret at dygtiggøre sig indenfor ting der starter med g: Golf, Guitar og Gaming.

Anne Sofie Secher Banke
Erhvervsantropolog
+45 40 44 91 45
asb@oxygen.dk

 

Jesper Bo Rasmussen
Udvikler
+45 63 139 148
jbr@oxygen.dk

Camilla Westermark
Konsulent & Projektleder
+45 31 15 85 97
cw@oxygen.dk

Marco Bjørslev Jensen
Projektleder og konsulent
+45 61 30 61 68
mbj@oxygen.dk

Læs mere

Marco er uddannet i kommunikation. Cand. IT webkommunikation dog, men alligevel ret eksotisk heromkring.

Han bevarer altid fokus på de mennesker der skal benytte teknologien og forstår at omsætte tal og udviklersprog til almindelig dansk.

Marco er den klassiske underspiller. Hard worker, ordentlig i ordets bedste forstand og knivskarp i både tale og skrift. Easy going LIGE indtil nogen uforvarende starter Marco op på monologen om forskellen på en konsulent og en projektleder.

Læs indlæg og artikler Marco har skrevet her

Morten Røermose
Udvikler
+45 63 139 135
mr@oxygen.dk

Læs mere

Morten har fokus på e-handel og er Oxygens performanceoptimeringssultan. Overblikket, erfaringen og det rolige gemyt er blot ninjarøg til at dække over at Morten er en internetdjævel i hastighed.

Mortens LinkedInprofil bliver brugt ude i byen som et skoleeksempel på målrettet branchelingo. Enten fatter du ingenting af hvad han kan eller også forstår du alle forkortelserne og er imponeret.

Læs Mortens indlæg her

Casper Lundgreen
Backendudvikler
+45 63 139 134
+45 21 23 42 72
cl@oxygen.dk

Læs mere

Casper er bare grundlæggende en ordentlig fyr. Han er udover at være virkelig grundig med sine projekter, bare ekstremt venlig og kommunikerende.

Casper er Master i vores interne post-it rollespil, som vi kalder scrum og så ER Casper personaleforeningen. Når vi skal noget med fest og spas står Casper som regel bag.

Bare for at understrege ordentlighedsprofilen skal det nævnes at han er typen der bidrager som frivillig på en af Ungdommens Røde Kors sommerlejre for udsatte børn og unge.

Thomas Bæk
Udvikler
+45 63 139 138
tb@oxygen.dk

Læs mere

Bæk er en eksekveringens mand, hvilket manifesteres ved det hyppigt forekommende: ”Hvis det haster, så tag lige fat i Bæk”.

Sammen med Lundgren udgør Bæk ministeret for personalearrangementer, hvilket de planlægger på deres hemmelige interne sprog Scrum.

Efter fyraften bliver Bæk 80 år gammel og nyder tilværelsen med sin kone, 10 katte og 200 båndede afsnit af Lykkehjulet.

Bjarke Mulbjerg
Frontend
+45 63 139 139
bm@oxygen.dk

Læs mere

Bjarke er prototypen på den perfekte frontender. Han er gennemtålmodig, grundig, fagligt upåklagelig og en helt rolig teamplayer der kan forstå OG oversætte mellem de forskellige udviklingsspecialer.

Som enhver ung, smuk og succesfuld mand ville gøre, hygger Bjarke sig i weekenderne med … kodning

Vigan Shemsiu
Frontend
+45 63 139 132
vs@oxygen.dk

Sarah Gheith
Udvikler
+45 60 199 972
sg@oxygen.dk

Brian Hansen
Udvikler
+45 63 139 144
bh@oxygen.dk

Læs mere

Brian er den perfekte fordomsslagter. Han er en knaldhamrende dygtig udvikler, MEN holder alligevel af at være udenfor og gøre sunde ting med sin krop?!!! Typen der altid har et trangiasæt på sig og kan bygge en bivuak af spindelvæv og 3 store grankogler.

Lidt for frisk om morgenen, med en lidt for pæn kulør om vinteren. Derudover en megacool og hjælpsom mand.

Ulrik Philipsen
Udvikler
+45 63 139 145
up@oxygen.dk

Læs mere

Ulrik er Oxygens forsvarsminister. Han har fokus på sikkerhed, så ingen tilgår sider og kroge på nettet der ikke har til hensigt at blive fundet.

Man kunne tro at Ulrik har en passion for gamle biler, men det viser sig at han blot er shoppaholic og får levet det ud gennem de mange 1000 reservedelskøb sådan nogle kræver årligt.

Ulrik har valgt at gå all in på The Oxygen Life Style og har bosat sig blot et ejendomsmæglerkast fra hovedkontoret.

Allan Svelmøe Hansen
Udvikler
+45 63 139 127
ash@oxygen.dk

Læs mere

Allan betragtes som en vaskeægte e-handelsguru, med mange års erfaring og store e-handelsprojekter i bagagen. Det forhindrer ham ikke i, også at fedte sig godt ind i både søgemaskineoptimering og webanalyse. Som en ægte specialist har Allan også holdninger til sit fag og han er ikke karrig med dem.

Udover at være en erfaren og dygtig udvikler er Allan også en virkelig behagelig og rar fyr at være i nærheden af. Typen der har en joke klar til enhver lejlighed…… men som sagt en behagelig fyr alligevel 😉

Læs indlæg og artikler Allan har skrevet her

Marie Høg Nielsen
Udvikler
+45 63 139 129
mhn@oxygen.dk

Læs mere

For Marie findes der ingen lappeløsninger og vejen frem hedder lækkerkode (i Oxygenregi bedre kendt som #StramKode).

Det der driver Marie er udvikling af kompetencer, så koden i fremtiden kan blive endnu mere lækker!

På papiret (bogstaveligt talt) en helt klar 12-talspige. I virkeligheden, overraskende festlig og begejstret at hænge med. Som ekstra drys på glansbilledet, kan Marie krediteres for at have stiftet Oxygen spinningklub.

Bjarne Duus
Udvikler
+45 63 139 133
bd@oxygen.dk

Læs mere

Bjarne var Oxygens første medarbejder og har været med siden disciplinen e-katalog var super hot. I dag sidder Bjarne sammen med Allan og Amar tungt på alt det tekniske indenfor søgeordsoptimering.

Endvidere er han Oxygens go to guy når det gælder onkelhumor og ordspil.

Ved første møde med Bjarne, er din første tanke måske ikke at du har at gøre med en fordums tiders fægtemester. Det er din fejl.

Nicolaj Villadsen
Udvikler
+45 63 139 126
nv@oxygen.dk

Bettina
Chefkok
+45 63 139 139

 

Tina Berg Svendsen
Bogholderi og økonomi
+45 63 139 131
tbs@oxygen.dk

Mads Lunde
Praktikant – Udvikler
+45 63 139 139
ml@oxygen.dk

Jonas Alslev Rasmussen
Praktikant – Udvikler
+45 63 139 139
jar@oxygen.dk