Vores eget potentiale bliver indfriet, når vi udfordrer os selv. Det sker heldigvis løbende, fordi vi har skarpe, tekniske specialister og nysgerrige generalister på holdet. Med den seneste udvidelse af Oxygenfamilien er vi blevet endnu stærkere, og de er allerede gået i gang.


I en snak om titler, ledelse, specialisters stolthed og agile projekter, må vi blot konstatere, at diversitet er en kæmpegave i forhold til at skabe et hold, der vil innovere og udfordre.

Kasper og MikkeVi er stolte og ydmyge over at have Kasper Zinck og Mikkel Nielsen med os i Oxygen.

Førstnævnte er projektleder og konsulent (bemærk rækkefølgen) og er teknisk stærkt funderet.

Kasper er en sucker for at løfte digitale projekter fra gode til perfekte løsninger. Han drømmer om de 100% agile projekter og har et kundefokus, der handler om gensidig tillid.

Mikkel beskriver omvendt sig selv som konsulent og dernæst projektleder, med den betroede rådgivers blik for nye forretningsmuligheder.  Mikkel taler med stort engagement om innovation og om at hjælpe kunderne frem til løsninger, der også rækker længere ud i tiden.

Enige er de dog om, at de er ligeglade med titler. ”Så længe kunderne kan genkende hvad de får og har lyst til at indgå i et længere og tillidsfuld samarbejde med deres projektleder/konsulent/whatever, så må de sgu kalde os hvad de vil”