Lokal SEO har erstattet både telefonbogen og lokalavisen!

Det foretrukne redskab når man skal finde en håndværker, en café eller den nærmeste mulighed for overnatning er ikke længere telefonbogen eller lokalavisen. I dag søger kunderne informationer via smartphonen på farten eller sætter sig ved pc’en derhjemme og søger efter de ønskede oplysninger på Google.

Derfor er det vigtigt, at en virksomhed er synlig i søgemaskinerne. Ellers finder kunderne sjældent frem til denne og kontakter i stedet en af de konkurrenter, der netop har opprioriteret indsatsen med lokal, digital markedsføring.

Lokal SEO til fysiske virksomheder

Hvis din virksomheds forretningsmodel bygger på tilgangen af fysiske kunder, er lokal SEO af yderste vigtighed. Når en potentiel kunde befinder sig i gågaden i Odense og leder efter en café, skal netop jeres café fremgå i søgeresultaterne. Gør den ikke dét, er der uden tvivl en anden der gør – med det resultat, at I mister potentiel omsætning. Søgemaskineoptimering er løsningen.

Mange søger også efter en relevant virksomhed i præcis dét øjeblik, de har brug for denne. Smartphones med GPS sender værdifuld viden til søgemaskinerne om, hvor en bruger rent fysisk befinder sig, og derfor er Lokal SEO af enorm vigtighed i forhold til brancher, hvis kundetilgang er præget af impulsive beslutninger og behov – herunder især caféer, apoteker og lignende.

Google My Business og lokal SEO

Lokal SEO kan bl.a foretages med Google My Business, hvor jeres virksomhed blandt andet kan få en direkte placering i Google Maps, som kunderne kan navigere gennem – men også opnå øget synlighed i selve søgeresultaterne.

Med de mange muligheder for tilføjelse af informationer omkring jeres virksomhed på Google My Business, kan I nemlig allerede i søgeresultaterne vise jeres telefonnummer, adresse og åbningstider.

Det øger tilgængeligheden for jeres kunder og sparer dem for at skulle lede efter informationerne på jeres hjemmeside. Og jo hurtigere kunderne kan finde jer, jo mindre er risikoen for, at de falder fra undervejs i processen omkring at skabe kontakt.

Derudover optimerer vi naturligvis også jeres websites målrettet specifikke byer og lokationer, ligesom vi sørger for at tilføje jeres virksomhed til relevante online adressetjenester og skaber links fra eksempelvis relevante byportaler.

Er Lokal SEO noget for jer?

Vi tilbyder en uforpligtende snak eller et møde omkring mulighederne med Lokal SEO og hjælper jer med at vurdere, om denne type markedsføring er relevant for netop jeres virksomhed.

Ring på telefon 31 31 71 58 eller kontakt os her.