Oxygen er ikke Danmarks største intranethus. Men vi er dem, som kunderne kan lide. Vi sælger intranetløsninger, men leverer “nul bøvl”.

Oxygen Intranet er baseret på Sitecore Intranet Platform (SIP)


Oxygen er kundernes foretrukne intranethus

Oxygen Intranet benyttes dagligt af titusinder af medarbejdere i danske virksomheder. Og det er der en god grund til. Vi er nemlig gode til ikke at snakke bits og bytes, men evner at forstå og kommunikere helt lavpraktisk med vores kunder.

“Hos Oxygen sælger vi intranetløsninger, men leverer ‘Nul Bøvl!’ – Claus Winther, partner

Oxygen Intranet giver dig nem adgang til samarbejde og information

Med Oxygen Intranet samarbejder du med kolleger på tværs af geografiske lokationer, teams og projekter. Din forside holder dig hele tiden opdateret med nyheder og opslag fra organisationen og dine grupper.

Tilgang overalt uanset om du bruger mobil, tablet eller pc-skærm

Du kobler dig sikkert og effektivt på intranet portalen uanset om du er på dit kontor, på kundeopgaver eller arbejder hjemmefra. Dit skærmbillede tilpasser sig automatisk til din PC, tablet eller smartphone.

Vi skaber basis for gruppearbejde og videndeling i din virksomhed

Med Oxygen Intranet kan du på ingen tid oprette nye samarbejdsgrupper. Du finder lynhurtigt data på kolleger, som du kan invitere med. Del viden, ideer og spørgsmål. Kommentér og like.

Vi sørger for integration til dine databaser

Vi hjælper dig med at integrere intranettet med dine salgssystemer, økonomisystemer, lønsystemer, projektstyringssystemer og meget andet. Vi kan endda udvikle en fælles single sign-on, så dine medarbejdere kun skal huske ét login til samtlige data.

“Nul bøvl!”

Læs mere om vores intranet løsninger her

– Læs meget mere på www.oxygenintranet.dk