Facebook markedsføring

Uanset om I vil promovere jeres Facebookside, have flere besøgende til jeres website eller udbrede kendskabet til jeres produkt, er Facebook markedsføring overlegent effektivt.

Med de uanede muligheder for segmentering får i unik adgang til målrettet annoncering som er både skarp, relevant og potentielt lukrativ.

Facebook markedsføring

Markedsføring på Facebook med remarketing

Remarketing på Facebook

Med remarketing på Facebook kan I målrette jeres annoncering personer, der tidligere har besøgt jeres website og dermed allerede er interesserede i jeres produkter.

Det giver jeres annoncering på Facebook bredde og en større ROI samt øger jeres samlede generelle brandsynlighed.

Effektmåling og webanalyse

Hvis jeres annoncering på Facebook skal være både effektfuld og rentabel, er det vigtigt, at der er løbende og konstant overvågning af både annoncer, konto og den samlede performance.

Vi analyserer, optimerer og tester både annoncer og målgrupper og sammenholder resultaterne.

Facebook analyse og effektmåling

Lad os hjælpe jer med markedsføring på Facebook

Vil I høre mere om de mange muligheder inden for Facebook markedsføring? Så kontakt os for en uforpligtende dialog omkring, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed. Ring på telefon 31 31 71 58 eller klik på knappen herunder.

Ja tak, lad os tage en uforpligtende dialog

Hvad er Facebook annoncering?

På Facebook kan I både promovere selve jeres Facebookside for at få flere relevante likes og nå ud til mange personer med dine enkelte opslag. Men I kan også annoncere på almindelig, velkendt facon med det formål at skabe opmærksomhed, trafik til jeres website eller sælge produkter i jeres webshop.

Mulighederne er mange og det gør sig også gældende for målretningen af jeres annoncering.

Med Facebook markedsføring er der nemlig næsten uendelige muligheder for at segmentere og oprette meget specifikke målgrupper. Det sikrer, at jeres annoncer altid er relevante for de brugere, der får dem vist. Og relevante annoncer skaber resultater samt gør jeres annoncering profitabel.

Hvorfor er annoncering på Facebook effektivt?

Facebook er umulig at komme udenom, hvis I vil beskæftige jer med online markedsføring – især hvis I opererer B2C.

I gennemsnit forbruger en voksen dansker over 2 timer dagligt på Facebook. Det er langt mere, end de fleste bruger på deres private mailboks, tv-reklamer eller Google. Derfor er Facebook et af de mest effektive steder at annoncere, fordi man rammer sine potentielle kunder dér, hvor de er.

Endvidere kan I sørge for, at jeres annoncer kun bliver vist til personer, der rent faktisk har interesse i jeres produkt. Enten via remarketing hvor jeres Facebook annoncering er målrettet dem, der allerede har besøgt jeres website eller gennem grundig segmentering ud fra bl.a køn, bopæl, alder, interesser, familieforhold og uddannelsesniveau.

Med Oxygen som jeres samarbejdspartner inden for markedsføring på Facebook er I sikret stærke kompetencer og bred erfaring med, hvad der virker.