Vi ved ‘da’ godt din Episerver løsning skal matche dine krav og jeres budget. Men hvordan finder du den rigtige pris?


Episervers team i Danmark er meget optaget af, at ‘deres’ løsninger fungerer perfekt. Den omsorg kan vi som bureau mærke, når vi udvikler løsningerne. Du vil som kunde kunne mærke Episervers interesse, både i købsfasen og efter implementering. Det kan være Lars Kejser (direktør), Jakob Bartholdy (Senior Digital Business Advisor) eller Michael Knudsen (Senior Solution Architect) du møder. Alle med en ægte interesse i din løsning.

Kontakt os og lad os høre, hvad I har brug for i forhold til jeres nye website eller webshop og få et uforpligtende tilbud.

Prisen afhænger af flere ting

Når vores kunder gerne vil have en pris på en Episerver løsning, er der flere centrale ting, vi sammen taler om:

Er der tale om et traditionelt website eller en webshop – og skal I bruge flere af disse på én gang? Hvordan skal hostingen af det nye site foregå og hvor meget serverplads, har I brug for? Hvilke funktioner skal jeres site have og er det nødvendigt med integrationer til eksempelvis økonomi- og lagerstyring samt tidsregistrering?

Vi kalkulerer en pris på baggrund af et nuanceret estimat og en licenspris fra Episerver.

Episerver pris
Prisen på jeres Episerver løsning afhænger selvfølgelig af jeres behov

Få en uforpligtende pris på Episerver

Ønsker I en pris på en Episerver Commerce webshop eller et Episerver CMS-baseret website kan vi tilbyde jer et uforpligtende møde, hvor vi sammen afdækker jeres behov. Efterfølgende udfærdiger vi således en komplet pris til jer i et tilbud, som naturligvis er ligeså uforpligtende for jer.

Mødet kan også foregå telefonisk, hvor vi gerne besvarer yderligere spørgsmål og kommer med et foreløbigt prisoverslag.

Kontakt os via formularen eller ring på telefon 63 139 139.