En Episerver hosting løsning skal passe til jeres trafikmængde, også under sæsonudsving. Samtidig skal den være hurtig og stabil, så I ikke risikerer, at jeres website pludselig ikke virker eller reagerer langsomt.


Det sidste noget, der er et irritationsmoment for både medarbejdere, der således ikke kan udføre deres job og jeres besøgende, der får svært ved at konvertere.

Derudover er der en lang række systemkrav og specifikationer, der skal være i opfyldt, for at jeres Episerver CMS eller Episerver Commerce løsning kan yde maksimalt og give en optimal brugeroplevelse hver gang.

Når I skal vælge hosting af jeres Episerver løsning er det derfor af højeste vigtighed, I vælger den rigtige. Ved I ikke, om I har den rigtige? Så kontakt os til en uforpligtende snak og vurdering af jeres nuværende valg af hosting.

2 typer Episerver hosting hos Oxygen

Hos Oxygen er I sikre på, den løsning I vælger, passer perfekt til netop jeres behov. Vi har mange års erfaring med at rådgive vores kunder i det rigtige valg, også når det kommer til hosting.

Hvilken type hosting, I skal vælge, afhænger af mange ting:

Hvor stor er jeres installation og hvor mange besøgende forventer I? Har I flere Episerver-sites, der med fordel kan samles i én hostingløsning eller har I blot brug for hosting af et enkelt website? Spørgsmålene er mange, men vi hjælper jer med at afdække alle aspekter, så I får den rigtige Episerver hosting til netop jeres virksomhed.

Hosting med Episerver Cloud Service

Episerver Hosting
Episerver Cloud er skalerbar hosting

Episervers egen cloud hosting-service er det oplagte valg, hvis I har flere Episerver-løsninger på én gang eller har planer om at udvide.

Her får I en af markedets bedste hosting-løsninger, som er yderst intelligent. Ydeevnen skaleres automatisk i forhold til serverforbruget, så jeres website altid er hurtigt og stabilt uanset besøgsmængden. Dette gør også løsningen økonomisk, fordi I udelukkende betaler for dét, I rent faktisk har brug for. Dermed har I ikke unødige omkostninger til en stor serverkapacitet hver måned, som I reelt set kun har brug for i eksempelvis jeres højsæson eller i forbindelse med kampagner.

Hosting med Oxygen

Til websites med lavere besøgstal eller mindre installationer kan vi tilbyde hosting hos vores faste, professionelle samarbejdspartner. Ligesom med Episerver Cloud Service er sikkerheden i top og det samme gælder hastigheden og supporten.

Begge ovenstående løsninger møder alle tekniske krav og sikrer et velfungerende website gennem fuld support 365 dage om året, døgnet rundt. I begge tilfælde tages der også automatisk backup, så jeres website altid kan gendannes, hvis uheldet en dag skulle være ude.

Har I brug for hosting af jeres Episerver site?

Så kontakt os til en uforpligtende, uddybende snak om de forskellige Episerver hosting-muligheder. Samtidig rådgiver vi jer også gerne i det korrekte valg til netop jeres løsning.

Ring på telefon 63 139 139 eller kontakt os her.

Oxygen er Episerver Solution Partner og vi deler gerne ud af vores viden, så læs eventuelt mere om Episerver herunder: