Episerver CMS er den perfekte løsning, når I har brug for et nyt website med stor funktionalitet, som samtidig er let og simpelt at benytte i det daglige arbejde med vedligehold, optimering og brugertilpasning.


Et væld af værktøjer med Episerver CMS

I Episerver CMS er alle indbyggede værktøjer skabt til at gøre hele processen omkring jeres website nemmere. Derfor er især automatisering nøgleordet. Hver gang de faste opgaver i forbindelse med jeres online tilstedeværelse kan gøres mindre tidskrævende – eller måske endda helt streges fra listen –  frigives der mere tid til de mange andre opgaver, der er i en marketingafdeling.

Deling og publicering af indhold er også nemmere end nogensinde før og kombineret med øvrige funktioner som kampagneplanlægning, er det samtidig nemt at organisere og planlægge virksomhedens online indsats.

Alt indhold lagres desuden i skyen og med ugentlige systemopdateringer, er I sikret ikke blot en stabil løsning men også altid den bedste.

Episerver CMS
Episerver CMS platformen samler digitalt indhold, e-handel og marketing.

Med Episerver CMS får I:

  • En stabil og hurtig løsning, som nemt håndterer et væld af sprogversioner fra én og samme installation.
  • Automatiseret oprettelse af de, for arbejdet med online markedsføring, så vigtige landingssider, som matcher kundernes forespørgsler.
  • Mulighed for drag-and-drop design af jeres indholdssider, så de bliver præcis som I og jeres kunder gerne vil have dem – fra kampagne til kampagne.
  • Skræddersyet brugertilpasning så jeres besøgende får vist det, præcis for dem, relevante indhold i forhold til geografisk placering, interesser og øvrig online adfærd.
  • En effektiv, intern søgefunktion som sikrer, jeres brugere aldrig farer vild på jeres website.
  • Muligheden for senere integration af Episerver Commerce, hvis I på et tidspunkt ønsker at udvide med e-handel eller tilknytte et intranet.

Hvad der er investeret i en Episerver CMS løsning giver derfor hurtigt afkast i form af tidsbesparelser, effektivisering og stabilitet. Spar derfor yderligere tid ved at kontakte os allerede i dag for at høre mere om jeres muligheder.

Fuld kontrol over brugerrejsen

Et andet og lige så centralt aspekt ved Episerver CMS er de mange muligheder for personalisering af brugeroplevelsen for den enkelte besøgende. Noget, der får mere og mere betydning i takt med at mængden af konkurrenter online øges. Tilbagevendende besøgende er nemmere at få til at konvertere end nye besøgende – og netop derfor er det vigtigt, de har lyst til at komme igen.

Netop dette kan de mange muligheder i Episerver CMS hjælpe med. Forskellige værktøjer hjælper jer i arbejdet med at engagere brugerne, give dem en god helhedsoplevelse samt personalisere eksempelvis kampagner og indhold.

Systemet byder også på en række testfunktioner, der lader jer afprøve forskellige opbygninger og designs fra besøgende til besøgende. På den måde kan I via statistik få en uvurderlig indsigt i netop jeres besøgendes præferencer og dermed fremadrettet planlægge jeres indhold efter dette.

Derudover kan Episerver CMS integreres med en lang række eksterne tools til markedsføring, som f.eks. nyhedsbrevmoduler og add-ons til sociale medier eller annoncering.

Episerver CMS giver jer dermed én samlet løsning, der kan det hele.

Oxygen er Episerver Partner. Vil I høre mere om vores løsninger indenfor Episerver CMS? Så kontakt os på telefon 63 139 139 eller udfyld kontaktformularen her.

Episerver Partner Logo

Læs mere om Episerver CMS-systemet

Du er selvfølgelig også velkommen til, at læse mere om Episerver på deres eget site her.