Episerver Cloud er den perfekte hosting-løsning til optimal performance på jeres hjemmeside, uanset hvor omfattende denne måtte være, med forskellige sprogversioner, tilknyttet intranet eller webshopløsning.


Episerver Cloud
Episerver Cloud sikrer jer en ekstrem stabil webløsning

Selv i perioder med højt besøgstal og øget trafikmængde er en Episerver Cloud løsning yderst stabil og præsenterer dermed altid brugerne for et hurtigt, velfungerende website. Derfor er Episerver Cloud Service det oplagte valg, når I har brug for en serverløsning, der har masser af kapacitet til at trække selv de største websiteinstallationer uafhængigt af eventuelle sæsonudsving.

Sikkerheden er også helt i top gennem konstante opdateringer med ekstra stærke sikkerhedsforanstaltninger, der forhindrer uvedkommende adgang til jeres websites kontrolpanel, indhold og oplysninger.

Med visheden om at der er styr på alt det praktiske, kan I derfor koncentrere jer om alle de andre opgaver der er forbundet med det at administrere et website. For eksempel produktion af spændende indhold målrettet præcis jeres kunder, digital markedsføring eller afrapportering.

Kontakt os derfor allerede i dag for at høre mere om, hvilken forskel en Episerver webløsning kan gøre for jeres virksomhed.

En økonomisk og sikker cloud webløsning

Episerver Cloud er en yderst økonomisk cloud-løsning, hvor I kun betaler for det, I har brug for. Dermed skal I ikke lægge et større beløb up-front for en masse serverplads, I måske aldrig får brug for. Samtidig skaleres ydeevnen også på en intelligent måde, så det matcher antallet af besøgende på et givent tidspunkt. Dette gør Cloud-løsningen endnu mere fordelagtig, fordi I på den måde sikrer jer et website, der altid yder sit bedste. Selv hvis I skulle blive overraskede af en massiv, pludselig opstået trafikmængde.

epAntallet af websites og versioner i samme løsning, er desuden ubegrænset, hvorfor Episerver Cloud Service egner sig særligt godt til store installationer. I kan således samle alle jeres Episerver CMS og Episerver Commerce i én cloud-aftale.

Derudover får I overvågning og support 365 dage om året, døgnet rundt, som sikrer en sublim oppetid – faktisk en af de bedste i branchen. Der foretager naturligvis også automatisk backup, så intet indhold eller data går tabt. Og skulle uheldet alligevel være ude, er det nemt at genskabe sitet.

Har I brug for en Episerver Cloud løsning?

Kontakt os til en uforpligtende snak omkring jeres muligheder. Hos Oxygen er vi eksperter i, hvilken Episerver Cloud løsning, der passer til jeres virksomheds behov og rådgiver gerne i det rigtige valg for jer.

Vidste du, at vi hos Oxygen er Episerver Solution Partner? Vi deler gerne ud af vores viden, så læs eventuelt mere om Episerver herunder: