Som B2B webshop er Episerver et perfekt valg på grund af de mange integrationsmuligheder og unikke personaliseringsfunktioner, der optimerer både brugervenlighed og konverteringer.


Med en Episerver B2B webshop gør I hverdagen lettere for både jeres kunder og jer selv.

Det centrale aspekt i en webshop er det såkaldte Self Service – eller på jævnt dansk, selvbetjening. I B2B sammenhæng er dette endnu mere fremtrædende end i B2C-branchen, hvor mange kunder ofte har brug for kundeservice eller har spørgsmål til specifikke produkter.

Dette er naturligvis også gældende for mange B2B-virksomheder. Men lige så mange virksomheder har faste kunder, der ved, hvad de har brug for og i hvilket antal. For disse kunder skal bestillingen foregå hurtigt, nemt og overskueligt uden unødige forstyrrelser.

Vil I høre mere om hvordan, så kontakt os til en uforpligtende snak via mail her eller på telefon 63 139 139.

Skab en unik brugerrejse med Episerver B2B Commerce

Episerver B2B
Episerver er noget nær en komplet B2B webløsning

Måden hvorpå man gør bestilling og genbestilling nemt for kunder sker gennem automatisk personalisering af indholdet – og her har Episerver Commerce uanede muligheder hvadenten jeres webshop er målrettet B2B eller B2C.

Gennem personalisering kan I nemlig nøjes med at præsentere jeres faste kunder for netop de produkter, de har brug for eller plejer at bestille. I kan også skabe krydssalg gennem nøje udvalgte produkter, der præcis matcher kundernes tidligere ordrer.

Produkter og indhold kan også præsenteres forskelligt, afhængigt af hvilken rolle den pågældende kunde har i sin egen organisation: Ejer, indkøber, servicemedarbejder eller noget helt fjerde.

Dette kan blandt andet ske ved hjælp af Episerver Marketing Automation, som ikke alene giver unikke muligheder på selve jeres webshop, men også kan skabe unikke, specialtilpassede brugeroplevelser gennem nyhedsmails.

Stabil og hurtig B2B webshop med Episerver

Brugervenlighed, genkendelighed og hastighed er alt sammen noget, der betyder meget for kunderne – også i B2B branchen.

Med en Episerver B2B Commerce løsning får I det hele på én gang. Både selve B2B webshoppen og administrationen bagved er let at finde rundt i og der kan nemt tilføjes nye produkter til både kurv og varekatalog.

Samtidig fungerer webshoppen på alle platforme og skaber dermed et ensartet udtryk, der giver brugerne genkendelighed og signalerer professionalisme. Desuden sørger den rigtige hosting for, at webshoppen altid reagerer hurtigt, uanset trafikbelastning.

Sidst men ikke mindst tilbyder Episerver B2B Commerce et væld af muligheder for produktkonfigurationer, så selv de mest komplekse produkter med individuelle specifikationer kan bestilles online. Det sparer ikke alene kunderne tid, men også jer. Desuden minimerer det risikoen for fejlbestillinger og kommunikationsmæssige mangler omkring eventuelle ordrer.

Lad os give et uforpligtende tilbud på jeres Episerver B2B webshop

Hos Oxygen er vi eksperter i Episerver, også når det kommer til B2B e-handelsløsninger. Vi vil derfor gerne tilbyde jer en uforpligtende snak omkring jeres ønsker og behov, så vi kan give jer et tilbud på en B2B webshop af høj kvalitet.

Ring på telefon 63 139 139 eller benyt kontaktformularen.

PS. Oxygen er Episerver Solution Partner og vi deler gerne ud af vores viden, så læs eventuelt mere om Episerver herunder: