Sitecore Commerce giver jer nogle af markedets bedste integrationsløsninger og en fuldt skalérbar webshop med masser af udviklingspotentiale.

Oxygen er Sitecore Gold Partner. Hos os vil jeres e-Commerce projekt blive bakket op af et solidt Sitecore team og erfarne e-handelsfolk.

Sitecore Commerce

Med Sitecore Commerce får I en webshop, der er fremtidssikret og nemt tillader yderligere tilføjelser af både sprog og flere webshops fremadrettet. Det gør denne e-Commerce løsning til et oplagt valg, hvis I har planer om at udvide jeres forretning med tiden.

Dette gør sig ikke blot gældende, hvad angår antallet af webshops i én installation, men også i forhold til varesortiment og jeres produktkatalog, der nemt lader sig skalere på tværs af alle shops. Med Sitecore Commerce får I derfor en af de mest fleksible løsninger på markedet. Uanset om I opererer B2B eller B2C. En Sitecore webshop kan naturligvis også integreres med alle gængse lagersystemer og regnskabsprogrammer.

Det betyder, at I ikke er låst i jeres Sitecore webshop og dermed skal investere i en ny webshopløsning, hvis noget ændrer sig. I kan istedet bygge videre på jeres eksisterende og dermed spare både udviklingstimer og den tid, I ellers skulle have brugt på at sætte jer ind i et andet system på ny.

Kontakt os derfor allerede i dag for at høre mere om, hvad Sitecore kan tilføre jeres webshop.

Nem betjening – masser af muligheder

Med et interface, der minder om Microsoft Office, er betjeningen af Sitecore Commerce både intuitiv at benytte og genkendelig i sit udtryk. Alene dette gør systemet til et af de nemmere at håndtere – selv for nybegyndere indenfor e-handel. Som bruger føler man sig tryg og på hjemmebane, hvilket letter oplæringen og fremmer glæden ved at vedligeholde webshoppen.

Derudover har Sitecore Commerce et væld af integrationsmuligheder, som giver mulighed for 360 graders markedsføring. For eksempel i forbindelse med brugertilpasset e-mail-markedsføring, der tager udgangspunkt i den specifikke kundes brugerrejse eller gennem generel markedsføring på de sociale medier.

I det hele taget er der gode muligheder for at forbedre og tilpasse hver enkelt kundes oplevelse. Dette sker blandt andet gennem personalisering af relaterede produkter og informationerne den pågældende kunde serveres for i selve webshoppen.

Begge dele er noget, der ikke blot giver kunden en god oplevelse men også webshoppen en større konverteringsrate.

Indbyggede værktøjer til øget synlighed af jeres Sitecore webshop

Synlighed online er af afgørende betydning for enhver webshop og med integrerede, effektive værktøjer til øget synlighed online, er der lagt en god grobund for endnu større online vækst.

Commerce har også indbyggede tools til analyse af jeres brugeres adfærd. Når I ved, hvordan jeres brugere benytter siden og hvilke elementer, de tiltrækkes af, får I nemlig en unik viden omkring, hvordan I bedst påvirker jeres brugere til en konvertering.

Derudover får I unikke muligheder for både krydssalg og opsalg, f.eks. i forbindelse med efterfølgende målrettet markedsføring og remarketing. I får også værktøjer til effektiv efterbehandling af jeres kunder, der er målrettet den præcise kundes forudgående køb.

Dette gør Commerce til en webshopløsning, der fokuserer på alle dele af processen omkring det at drive en webshop og lader jer optimere på både indhold, annoncering og salg samt ikke mindst brugeroplevelsen på én gang.

Skal vi guide jer I, om Sitecore Commerce er den bedste løsning til netop jeres webshop? Så brug kontaktformularen herunder, eller ring på tlf: +45 63 139 139

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.