Episervers klare mål er succesfulde løsninger for deres slutkunder. Det betyder at vi står sammen om at din løsning bliver en succes. Samtidig glæder vi os over, at både Forrester og Gartner er vildt begejsterede for Episerver Commerce platformen.

Episerver

En velfungerende webshop er det absolutte grundlag for tilfredse kunder. Og tilfredse kunder konverterer.

Episerver Commerce er designet til at lade jeres virksomhed skabe den perfekte kundeoplevelse. Fra det øjeblik kunden lægger en vare i kurven og helt frem til efterfølgende kampagner målrettet jeres tidligere kunder.

Dette sker gennem de mange muligheder for at A/B-teste, opsætte automatisk markedsføring gennem nyhedsmails samt på en nem måde tilføje spændende og vedkommende indhold, visuelt som tekstmæssigt. Alt sammen noget der personaliserer indholdet, så det er tilpasset den enkelte bruger og giver vedkommende værdi i besøget, allerede inden købet.

Dette sætter kunden i centrum og koblet sammen med en hurtig, flot og professionel webshop og imødekommende kundeservice, er I godt på vej mod flere ordrer. Hos Oxygen er vi Episerver Solution Partner.  Vi kender alle muligheder og integrationer og kan rådgive og vejlede i alle aspekter inden for Episerver Commerce.

Få en snak med os om jeres Episerver webshop, og muligheden for en bedre bundlinje, allerede i dag.

Episerver Commerce som webshop

De mange muligheder for at højne kvaliteten af webshoppen for både brugere og virksomheden bag, er en af de helt centrale fordele ved Episerver Commerce.

Her er alle funktioner gennemtænkte og alle integrationer professionelt udført. Det giver jer ikke alene en velfungerende webshop, der taler sammen med jeres lager- og regnskabssystem, men også en stabil løsning, der ikke svigter jer. Heller ikke i perioder med store trafikmængder.

En Episerver webshop er i øvrigt nem at benytte for kunderne og let at betjene for medarbejderne i selve virksomheden. Noget der både letter eventuel intern oplæring og minimerer risikoen for fejl undervejs.

Tilsammen giver ovenstående jer mulighed for at skabe perfekte købsoplevelser og unikke brugerrejser for jeres kunder. Det lader jeres virksomhed distancere sig markant fra konkurrenterne og vinde større terræn, end I allerede har formået.

Indhent derfor et tilbud på en ny Episerver webshop allerede i dag og få en webshopløsning udover det sædvanlige, der er nem at benytte for både brugerne og jer selv.

Episerver Commerce - Den perfekte webshop til B2B e-handel

Mindre tidsforbrug med en intelligent webshop

Gennem vores mangeårige virke som professionelt e-handelsbureau er vi klar over, at enhver webshop skal være let at håndtere. Den tid og de ressourcer der skal bruges fra virksomhedens side på vedligehold af webshoppen, optager vigtige dele af den tid, der kunne være brugt på andre essentielle områder. Eksempelvis markedsføring og i særdeleshed den vigtige kundeservice.

Især de automatiske integrationer til kundeservice og online markedsføring er da også nogle af de funktioner i Episerver Commerce, vi ved, er af stor værdi for vores eksisterende kunder.

Det samme gælder mulighederne for integrering af jeres eksisterende lagersystem. Episerver Commerce er nemlig en perfekt løsning, hvis jeres virksomhed også har fysiske butikker. Muligheden for automatisk lagerstyring, fysisk butik og webshop imellem, sørger nemlig for, at der altid er styr på, hvilke varer der er på både de virtuelle og fysiske hylder.

Gennem en intelligent webshop løsning frigives der dermed en masse ressourcer, som i stedet kan bruges på videreudvikling, digital marketing eller ekspansion til andre markeder. Noget Episerver Commerce også gør nemt. Der kan nemlig integreres flere sprogversioner i samme installation, ligesom der også kan administreres flere webshops fra én og samme løsning.

Bliv klogere på Episerver CMS

Vi har forsøgt at afdække nogle af de vigtigste emner, hvis I overvejer om Episerver Commerce er den rette e-handelsløsning for jer. Vælg dit interesseområde herunder:

Sidst, men ikke mindst, så kan du her læse hvordan Episerver vurderes i Gartner’s Magic Quadrant.

Kontakt os på telefon 63 139 139 eller via vores kontaktformular herunder, for en uforpligtende dialog om en Episerver Commerce e-handelsløsning til jeres virksomhed.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.