I Oxygen har vi leveret e-handelsløsninger til danske virksomheder siden 2001, og vi er eksperter i integration, funktionalitet og brugeroplevelse. En levende e-handelsløsning er en intelligent løsning, der udvikler sig i takt med jeres kunder, sørger for at I bliver fundet, konverterer til salg og opbygger loyalitet.

Sitecore e-Commerce

Sitecore e-Commerce hæver alle standarder indenfor ambitiøse e-handelsløsninger og skaber en unik oplevelse for jeres e-handelskunder – samt uanede muligheder for krydssalg, automatisering og integrationer for jer. Læs mere…

Episerver Commerce

Episerver Commerce er en fuldt integreret e-handelsløsning og det perfekte valg til virksomheder med stor besøgsvolumen. I får desuden fuld kontrol over både produkter og kampagner samt jeres nødvendige integrationer. Læs mere…

Umbraco e-Commerce

Med Umbraco e-Commerce får I en gennemprøvet og fleksibel e-handelsløsning, som er både populær og nem at benytte. Derudover er webshopsystemet hurtigt samt stærkt på tilpasning af layout og design. Læs mere…

Lad os tage en uforpligtende snak

Hos Oxygen har vi i over 16 år leveret professionelle e-handelsløsninger til ambitiøse danske virksomheder og organisationer. Vi ved derfor, hvad den perfekte løsning indeholder og hvordan vi sammen når derhen.

Kontakt os i dag for et uforpligtende oplæg på, hvordan vi kan løfte jeres virksomheds webshop til et nyt niveau.

Ja tak, lad os tage en snak!

Hvilken e-handelsløsning er den rette for jer?

Hvilken e-handelsløsning, der er den korrekte for jeres virksomhed, er en strategisk beslutning, hvor flere forskellige ting skal tages i betragtning. I bør derfor tage udgangspunkt i, hvilke krav I har til de logistiske funktioner samt integration af de funktioner, I allerede benytter på jeres nuværende webshop. Typisk drejer det sig om de praktiske ting som lagerstyring og regnskab samt de kunderelaterede chatfunktioner og nyhedsbrevstilmeldinger.

Er det derimod første gang jeres virksomhed skal beskæftige sig med e-commerce, er der andre ting, der også er værd at tage med I jeres overvejelser. Nye e-handelsløsninger skal gerne være fremtidssikrede og ikke udgøre en begrænsning i jeres muligheder for ekspansion – evt. på det internationale marked.

Hos Oxygen udvikler vi løsninger med udgangspunkt i 3 forskellige e-commerce-systemer: Sitecore, Umbraco og Episerver, hvor hvert system har sine egne fordele. Svaret på hvilken løsning, der passer jeres virksomhed bedst, findes ved at sammenholde jeres krav og ønsker til en ny webshopløsning med de forskellige systemers forcer.

Måske benytter I allerede ét af systemerne i forvejen og ønsker det samme igen, måske føler I jer begrænsede af det nuværende og ønsker at skifte. Uanset hvad, rådgiver vi jer i det korrekte valg. Målet er, at jeres nye e-handelsløsning er professionel og fremtidssikret samt imødekommer alle jeres behov.

Fordele ved en Sitecore e-handelsløsning

Oxygen er Sitecore Gold Implementation Partner. Sitecore er verdenskendt for sine skalérbare muligheder, der i praksis betyder, at I får en ekstremt fremtidssikret webshop løsning. I kan således starte jeres webhandel i Danmark, men fremadrettet udvide jeres indsatsområder i samme installation, da Sitecore er en stærk platform til multisprog. 

En Sitecore webshopløsning er også unik i sine muligheder for forskellige tilføjelsesværktøjer. Systemet kan f.eks. personalisere købsrejsen fra det øjeblik kunden lander på webshoppen til vedkommende konverterer. Det giver både kunden en god oplevelse og jer en større konverteringsrate.

 • Yderst fleksibel webshop løsning, der nemt kan udvides, når behovet for dette opstår – både i forhold til udbygget sortiment eller målretningsland.
 • Intuitiv opbygning der minder om Microsoft Office. Det gør en Sitecore webshop nem at administrere og benytte, selv uden forudgående webmastererfaringer.
 • Fremragende webshop software, uanset om jeres virksomhed har planer om en B2C eller B2B webshop.
 • Mulighed for tilføjelse af nogle af markedets bedste integrationsløsninger inden for automatisering af markedsføring. F.eks. af email-marketing og sociale medier som sammen med de øvrige markedsføringsaktiviteter skaber en 360 graders e-handelsløsning.
 • Effektive optimeringsværktøjer og tools til analyse af brugeradfærd giver jeres virksomhed optimale muligheder for online vækst og synlighed.

Fordele ved en Episerver løsning

En Episerver webshopløsning er cremen af cremen. Her er der tale om en ambitiøs, unik, individuelt programmeret e-handelsløsning, som giver jeres virksomhed alle funktioner og integrationer i 100% overensstemmelse med jeres krav og behov.

Den samme løsning tillader i øvrigt flere webshops i én og samme installation. Det letter ikke alene det daglige webmasterarbejde, men også lagerstyring og logistik. De mange muligheder for tilføjelsesprogrammer sørger for, at en Episerver webshop både er funktionalitetsmæssigt avanceret og jordnær i sin anvendelse.

 • Et godt valg, når webshoppen skal kombineres med fysiske butikker, herunder bl.a. i forhold til lagerstyring og håndtering af kampagnepriser.
 • Oplagt til store virksomheder og organisationer, da mulighederne for integration er uendelige – herunder tilføjelse af intranet, fora og medlemshåndtering.
 • Gennemtænkt webshop platform til B2B og B2C, også til større webshops med stor besøgsvolumen. Det giver en stabil webshopløsning, selv i belastede perioder som under udsalg eller andre sæsonprægede udsving.
 • Sammentænkning af både e-commerce, digital markedsføring og indhold på højeste plan, giver jeres virksomhed én samlet webshopløsning i stedet for flere små. Det letter det daglige arbejder og holder vedligeholdelsesomkostninger nede – samt sparer jer for nogle af jeres udgifter til online markedsføring.

Fordele ved en Umbraco webshopløsning

Med en webløsning baseret på Umbraco får I høj fleksibilitet kombineret med de mange fordele, der er ved at vælge et Open Source System, som en Umbraco webshop netop er. Oxygen er Umbraco Certified Gold Partner.

Open Source betyder i praksis, at systemet er gratis at benytte og kan modificeres individuelt, uden at det medfører omkostninger til licenser. Således kræver en webshop baseret på Umbraco principielt kun udgifter til de udviklingstimer, der skal bruges på at udvikle løsningen i overensstemmelse med jeres virksomheds behov.

 • Et populært valg i virksomheder med skiftende webmastere, herunder praktikanter, da oplæringen er nem og systemet let at benytte, selv for utrænede. Der er også mulighed for tildeling af roller med individuelle adgangstilladelser.
 • Masser af out-of-the-box løsninger, som giver mulighed for tilføjelse af elementære funktioner, så der kan spares på udgifterne til individuelt kodede funktionaliteter.
 • Nemt at integrere med andre Open Source systemer til håndtering af f.eks. brugertilmeldinger, notifikationer og regnskabssystemer.
 • Korrekt opsat er en Umbraco e-handelsløsning hurtig, hvilket både letter arbejdet på selve siden i dagligdagen og ikke mindst forbedrer brugeroplevelsen.
 • Umbraco er et gennemprøvet webshop CMS og udvalget af tilføjelsesfunktioner stort, da e-commerce-systemet er yderst populært verden over.