Oxygen har et fast team af medarbejdere, som tager sig af Odense Kommunes intranet og webløsninger. læs om det nye odense.dk.

Leverance: Backend- og frontendudvikling
Teknologier: Sitecore CMS, Sitecore Intranet Portal, Google Enterprise Search
Se løsning: odense.dk


Mission ‘Hurtigt ind- hurtigt ud’- det nye Odense.dk

Forestil dig et hus med 50 forskellige indgange, tilbygninger, altaner, carporte, trapper, skakte og tårne i alle (u)mulige arkitektoniske retninger.  Forestil dig at skulle navigere rundt som gæst? Endnu værre. Forestil dig at bo der og skulle prøve at skabe en velfungerende hverdag i det sammen med de andre beboere.

Sådan kunne det godt føles for de over 400 redaktører der skulle finde vej imellem mere end 150 subsites under Odense Kommunes hjemmeside.

Ud fra et ønske om at arbejde mere koncentreret med content og de udvidede digitale muligheder indenfor selvbetjening, var tiden kommet for et nyt site til Odense Kommune.

Hurtigt ind – hurtigt ud

Under arbejdstitlen ”Hurtigt ind – hurtigt ud” blev det endelig tiden at introducere et nyt strømlinet site for Odense Kommune. Oxygen har stået for hele den bagvedliggende del og Display har haft til opgave at lave sidens design.

Projektet har selvsagt handlet om det vi kan som udviklingshus. At øge performance, bug fixing, afvikle teknisk gæld etc. I ligeså høj udstrækning har Oxygens facilitering af processen været en vigtig del. Med intern vidensdeling, workshops og en høj grad af lytning til redaktører der dagligt skal benytte sitet, har vi fået skåret det unødvendige væk og gjort det vigtigste tydeligere.

Der er nu kun behov for knap 90 redaktører og heriblandt 15 super users til at administrere sidens indhold.

Både kommunens ansatte og borgere vil få glæde af sidens øgede performance. På almindeligt dansk betyder det at Oxygen har reduceret den tid det tager fra man klikker på noget på siden, til at ting sker.

Nye funktionaliteter, øget performance og det nye frontend design som Display har stået for er med til at gøre Odense Kommunes nye hjemmeside til en hurtig og behagelig oplevelse for både borgere og medarbejdere.