Anti Doping Danmark har til opgave at bekæmpe doping i idrætsverdenen. Oxygen hjalp med at give brugerne nem online adgang til information om tilladte og forbudte præparater.

Leverance: Design, Udvikling, Databaseintegration
Teknologier: Sitecore 6.6
Se løsning: antidoping.dk


Ny effektiv medicinsøgning med smartphone

Anti Doping Danmark har en database over alle præparater i Danmark, som præcist fortæller, om et præparat må benyttes inden for sportsverdenen eller ej. For at gøre databasens informationer tilgængelige i de miljøer, hvor sportsudøverne færdes, var det vigtigt, at hjemmesiden var optimeret for smartphone brugere. Databasen er nu fuldt udfoldet på hjemmesiden, hvor man nu med en enkel dynamisk søgning kan få at vide hvorvidt et præparat er lovligt i sportsverdenen.

Anti Doping Danmark

“Vi føler, at vores website er i gode hænder hos Oxygen” Jakob Berget, webansvarlig hos Anti Doping Danmark

Sitecore 6.6 med udvidet mobil support

For en opgave af denne art er det vigtigt at afprøve hjemmesiden på en hel række forskellige devices: Skærme, tablets og smartphones af enhver art. Det var derfor oplagt at opgradere til den nye Sitecore 6.6, som indeholder en ny simulator, som kan give udvikleren et nøjagtigt indblik i, hvordan siden ser ud på Android, iPhone eller Windows mobiltelefoner.

Workshop skubbede projektet i gang

Projektet blev igangsat med en workshop, hvor Oxygen stillede med projektleder, designer og programmør. ”Vi havde samarbejdet et stykke tid, så Oxygen havde allerede en god forståelse for vores forretningsmæssige mål”, beretter Jakob Berget, som er ansvarlig for web hos Anti Doping Danmark”.

Stor lydhørhed

Anti Doping Danmark har været godt tilfredse med projektforløbet. ”Vi har haft et rigtig godt samarbejde gennem hele forløbet. Design og udvikling er afviklet som det blev fastlagt på workshoppen” fortæller Jakob Berget. ”Vi føler, at vores website er i gode hænder hos Oxygen. Hele vejen fra workshop, gennem design, udvikling og lancering har vi mødt stor imødekommenhed. Kvalitetssikringen har fungeret, og der har været lydhørhed omkring ønsker, som er opstået i løbet af processen.”