Google Search Ads Odense

Annoncer på Google

Google Search Ads er formodentlig den mest effektive annoncetype online. Det er en oplagt annonceringsmulighed, hvis du har brug for øget synlighed og relevant trafik fra Google hér og nu.

Annonceringsformen er også nyttig, når du gerne vil bakke din tilstedeværelse i de organiske søgeresultater op med endnu mere eksponering. Vi anbefaler som minimum, at du målretter Google Search Ads mod dine mest værdifulde søgeord.

Google Shopping Ads

Der er høj konverteringsrate i søgninger på specifikke produkter, fordi brugerne allerede hér er i gang med købsprocessen.

Med Google Shopping annoncer kan du præsentere dit produkt i selve søgeresultaterne med både billede og pris. Har du en webshop, bør du kraftigt overveje Google Shoppings Ads.

Google Adwords Shopping Odense

Google Adwords Display Odense

Annoncering på tværs af internettet

Mange andre websites benytter sig af muligheden for annonceindtægter ved at vise annoncer fra Google.

Det er til din fordel, fordi visningerne af dine annoncer hermed ikke er begrænset til søgeresultaterne, men også eksponeres på individuelle websites, der er relevante for din målgruppe.

Annoncering på YouTube

Annoncering på YouTube åbner op for flere typer eksponering. Her er nemlig mulighed for både de traditionelle displayannoncer og de mere dynamiske videoannoncer.

Det giver dig mulighed for en bred annoncering, der påvirker dine kunder fra flere fronter – og dér, hvor de er.

YouTube annoncering Odense

Google Adwords Remarketing Odense

AdWords Remarketing

Kunder der allerede har besøgt dit site i forvejen, konverterer generelt bedre end nye kunder.

Med remarketing kan du målrette din Google Adwords annoncering netop de kunder, der allerede har udvist interesse for din virksomhed eller dit website.

Skal vi tage en snak om Google Adwords?

Vil du høre mere om Google Adwords annoncering eller har du brug for hjælp til opsætning eller administration af din Google Adwords konto? Kontakt os via knappen herunder eller på telefon 31 31 71 58.

Ja tak, lad os mødes til en uforpligtende snak

Hvad er Google AdWords?

Når du foretager en søgning i Google får du ikke alene vist de søgeresultater, Google mener er interessante for dig. Du bliver også præsenteret for en række annoncer øverst og nederst på søgesiden. Dette er annoncer genereret af Google AdWords.

Disse annoncer er en oplagt mulighed for at være det første, dine potentielle kunder bliver præsenteret for, når de foretager en søgning efter netop dét, du tilbyder. Google AdWords lader dermed dit website blive synligt fra dag ét, hvilket især er en fordel, når du har brug for kunder her og nu.

Hvorfor er AdWords vigtigt?

Google AdWords er en guldgrube af muligheder for at skaffe nye kunder samt justere kundetilgangen op og ned efter din virksomheds behov og konjunkturer. Desuden kan du med remarketing målrette dine annoncer den type besøgende, der har den største konverteringsgrad: De tilbagevendende.

Hos Oxygen i Odense er vi både Google Analytics og Google AdWords certificerede, hvilket er din garanti for vores indgående kendskab og erfaring indenfor Google AdWords. Det sikrer, at din AdWords annoncering til enhver tid er fokuseret, optimeret og rentabel.